Η παρουσία της εταιρείας μας στη διεθνή έκθεση ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΑ 2018 γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία. Υποδεχθήκαμε στον άνετο και πολύ ελκυστικό χώρο μας πολλούς πελάτες μας, προμηθευτές μας και συνεργάτες μας από τη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Read more ...

Η εταιρεία μας συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στην εκδήλωση συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για τα παιδικά χωριά SOS που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία στις 27 Ιουνίου 2018 με την στήριξη του προξενείου της Ακτής του Ελεφαντοστού.

Read more ...

Η AIR CANADA προσφέρει πολύ ανταγωνιστικές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια από την Αθήνα με προορισμό τις ΗΠΑ. Το ταξίδι σας ξεκινάει από την Αθήνα με ανταπόκριση στο Μόντρεαλ η στο Τορόντο και η διαδικασία ελέγχου για την είσοδο στις ΗΠΑ ολοκληρώνεται σε αυτά τα δύο αεροδρόμια.

Read more ...

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΙΑΤΑ (Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Εταιρειών)το πρώτο πεντάμηνο του 2018 οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων ανέβηκαν 6.8% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2017. Η πρόβλεψη της ΙΑΤΑ για το 2018 παραμένει ότι οι τιμές των εισιτηρίων θα έχουν μια μέση αύξηση 6,7%. (οι μεγαλύτερες αυξήσεις θα είναι στην Ασία με 8.8% και στην Ευρώπη με 7.3%)

Read more ...

Η αεροπορική εταιρεία Sky Express εκτελεί πτήσεις από και προς τους εξής προορισμούς: 

Αθήνα, Σαντορίνη, Μύκονο, Αλεξανδρούπολη, Αστυπάλαια, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Ικαρία, Κάλυμνο, Κάρπαθο, Κάσος, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Κύθηρα, Κω, Λέρο, Λήμνο, Μήλο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο, Σητεία, Σκιάθο, Σκύρο, Σύρο, Χίο.

Read more ...

Η εταιρεία μας συμμετείχε στις εκδηλώσεις και στις συναντήσεις Β2Β με την Ένωση των Ταξιδιωτικών Γραφείων των ΗΠΑ, ASTA, και τους υπευθύνους του ΕΟΤ στο ετήσιο συνέδριο τους στην Αθήνα τον Απρίλιο του 2018 για την προώθηση της Αθήνας στην αμερικανική τουριστική αγορά.

Read more ...

MEMBER OF

setehattaastattaaelitourimtgvistahellenicacvbpetaga

ACCREDITED BY

eotiataiso

We use cookies to give you the best experience when you visit our website, see our cookies policy.