Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία της ΙΑΤΑ (Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Εταιρειών) για το 2018 οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων ανέβηκαν 6.5% σε σχέση με το 2017 και η μέση πληρότητα (load factor) των αεροσκαφών ήταν 81.9%.

Read more ...

Η εταιρεία μας μπορεί να σας προσφέρει ταξιδιωτικά πακέτα για όλο τον κόσμο. Απολαύστε εξαιρετικά τριήμερα, τετραήμερα στην Ευρώπη τις σημαντικές ημερομηνίες του Αγίου Βαλεντίνου, της Καθαρής Δευτέρας, 11 Μαρτίου, της 25ης Μαρτίου η ακόμη ταξιδέψτε στην Αμερική η στην Ασία.

Read more ...

Η Premium Economy προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση για ξεκούραστη πτήση. Μεγαλύτερη ευρυχωρία, περισσότερες αποσκευές, καλύτερη εξυπηρέτηση: οι διηπειρωτικές πτήσεις σε Premium Economy Class προσφέρουν πολλά προνόμια. Έτσι, θα απολαύσετε ένα ξεκούραστο ταξίδι για να μπορέσετε να περιηγηθείτε στα αξιοθέατα ή να ξεκινήσετε τη συνάντησή σας, αμέσως μετά την άφιξή σας.

Read more ...

Η Air Canada Rouge επιστέφει στην ΑΘΗΝΑ, από 01 Απριλίου έως το τέλος του Νοεμβρίου με καθημερινές απευθείας πτήσεις για Τορόντο και Μόντρεαλ.

Read more ...

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΙΑΤΑ (Διεθνής Ένωση Αεροπορικών Εταιρειών) το πρώτο δεκάμηνο του 2018 οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων ανέβηκαν 6.3% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2017 και η μέση πληρότητα ήταν 81.1.%.

Read more ...

Η εταιρεία μας συμμετείχε ως χρυσός χορηγός στην εκδήλωση συγκέντρωσης οικονομικής βοήθειας για την ενίσχυση του ελληνικού νοσοκομείου του Καΐρου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza την 13η Δεκεμβρίου με την στήριξη του προξενείου της Ακτής του Ελεφαντοστού.

Read more ...

MEMBER OF

setehattaastattaaelitourvistahellenicacvbpetaga

ACCREDITED BY

eotiataiso

We use cookies to give you the best experience when you visit our website, see our cookies policy.